AaB-keeper: Ikke godt nok af mig
René Schütze/Polfoto

Nicolai Larsen så uheldig ud, da Robert Skov i går scorede direkte på frispark i Silkeborgs 5-3-sejr over AaB. Målmanden er ikke tilfreds med sin egen præstation i situationen.

AaB tabte i går overraskende 5-3 til Silkeborg på udebane i en kamp, hvor defensiven for alvor haltede for nordjyderne. Silkeborg kom foran efter ni minutters spil, men Marco Meilinger udlignede Davit Skhirtladzes Silkeborg-scoring.

Efter udligningen kom AaB bedre ind i kampen, men ti minutter før pausen fik nordjyderne en kold spand vand i hovedet, da Robert Skov scorede direkte på frispark i en situation, hvor Nicolai Larsen i AaB-målet ikke så alt for heldig ud.

- Jeg prøver egentlig at vente så længe som overhovedet muligt, og lige til sidst brækker den til højre efter at have brækket både op og ned og til venstre. Men den går forbi mig, og det er pisse irriterende, og det er ikke godt nok af mig. Men når de der svære bolde kommer, så kommer man desværre til at se dum ud, siger den skuffede AaB-keeper til NordJyske.dk.

Nicolai Larsen er ikke kun utilfreds med sin egen præstation ved Robert Skovs frisparksmål. Han mener, at det er en uacceptabel defensiv præstation at lukke fem mål ind - uagtet om det er mod Silkeborg som i går eller mod FC København.

Spillerne havde drøftet Robert Skovs sparkeevner til at få bolden til at knække på forhånd, men lige lidt hjalp det, da hans kanonkugle sejlede i kassen i Silkeborg-sejren.