AaB sejrede i sidste test

AaB fik en god generalprøve til Alka Superligaen, da nordjyderne slog norske Odd med 2-1.

Mandag skulle AaB for sidste gang i opstarten teste formen i en træningskamp, da holdet stod overfor norske Odd. En stærk præsentation af AaB grundlagde en flot sejr, der lover godt for nordjydernes bestræbelser om at kæmpe sig tilbage i top seks.

Der stod AaB på det meste i kampens indledning. Trods presset midsbrugte Odd dog en stor chance tæt under mål, da Riski blev pillet af Nicolai Larsen. Herefter blev kampen mere ujævn, men en stor Odd-fejl i forsvaret satte nordjyderne i gang. Jakub Sylvestr opsnappede en dårlig aflevering i gæsternes forsvar, og med en kølig afslutning sendte han bolden i nettet.

AaB fortsatte de gode takter i anden halvleg, hvor det blev 2-0 i slutfasen. Jakob Blåbjerg fandt flot Jannik Pohl, der sendte nordjyderne på 2-0 og på komfortabel sejrskurs. I de døende minutter skabte Oliver Berg spænding med sin scoring til 2-1, men tættere på kom Odd ikke.

AaB indleder foråret med en udekamp mod AGF søndag.