AaB tog sejren i overtiden

AaB tog alle tre point i den fysisk prægede kamp på Ceres Park.

Der var masser af fysiske duelle og drama i kampen mellem AGF og AaB. Første halvleg var præget af hårde tacklinger og gule kort til begge mandskaber. To kort til hvert hold.

Målene kom dog først i anden halvleg. Efter 57 minutter kom AaB's nye angriber Jakub Sylvestr frem til Maehles indlæg og bragte gæsterne foran med 1-0. Kort efter var Morten Duncan Rasmussen tæt på at udligne for hjemmeholdet. Målet udeblev dog for nu.

Målet kom til gengæld efter 78 minutter, hvor Oikonomidis bankede Danny Olsens indlæg ind bag Nicolai Larsen i AaB-målet.

To minutter inde i dommerens overtid dukkede indskiftede Jannik Pohl dog op ved bagerste stolpe ved et AaB-hjørnespark. Herfra sparkede han gæsterne i front. 1-2.

Resultatet betyder, at AaB melder sig ind i kampen om top 6-pladserne.