AC Horsens henter Kielstrup

Vejle Boldklub Koldings Steffen Kielstrup bliver fra sommer AC Horsens-spiller.

Stefen Kielstrup har tidligere blevet sat i forbindelse med Superliga-klubber i de seneste transfervinduer, og på det seneste er rygterne om et skifte til AC Horsens spidset til.

Og det var der en god grund til, for nu er det officielt, at Steffen Kielstrup fra sommer skifter 1.division ud hos Vejle Boldklub Kolding med Superliga hos AC Horsens.

- Vi har været på jagt efter Steffen Kielstrup i en årrække, og vi er rigtig glade for, at vi nu endelig har skrevet kontrakt med ham. Han er en stærk spiller, der har mange af de samme værdier som AC Horsens, og han bliver en super repræsentant for os - både på og udenfor banen. Vi glæder os til at se Steffen Kielstrup i den gule trøje, siger sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen selv glæder sig også til at skifte Vejle Kolding ud med rivalerne fra AC Horsens.

- AC Horsens har vist interesse for mig gennem flere år, og Johnny Mølby overtalte mig til at se på tingene igen. AC Horsens er en hårdtarbejdende klub, der gerne vil spille godt pasningsfodbold, og de to ting tiltaler mig. Det er tydeligt, at menneskene i AC Horsens brænder for tingene, og fansene støtter godt op om klubben. I øjeblikket spiller AC Horsens flot fodbold og ligger på en imponerende tredjeplads i Superligaen, og jeg vil gerne bidrage til, at vi også fremover skal spille om placeringer i den sjove ende, lyder det fra Kielstrup.

Kielstrup har spillet hele sin seniorkarriere i Vejle, hvor han har været anfører. Han gør sig bedst på midtbanen, men kan også spille i forsvaret. Derudover har han 24 ungdomslandskampe på diverse landshold.

Men nu skifter han til altså til Horsens, og måske kommer han til at stå overfor sine gamle holdkammerater allerede i næste sæson, da Vejle Kolding kun er ét point bagefter Randers på andenpladsen i 1. division.

Han skifter på en tre-årig aftale.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Meulensteen advarede Moyes

07:16 Rene Meulensteen fortæller nu, at han forsøgte at advare David Moyes om faren ved at lave drastiske ændringer i staben i Manchester United. Læs mere
 

Bekræftet: Nicki Bille fortsætter i Rosenborg

24/04 Sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun, bekræfter på et pressemøde sent torsdag aften, at Nicki Bille Nielsen bliver i klubben. Læs mere
 

AaB får grønt lys til kapitaludvidelse

24/04 AaB kan nu få den økonomiske saltvandsindsprøjtning, som klubben har så hårdt brug for. Læs mere
 

Fire dages karantæne til Ramires

24/04 Ramires har fået fire spilledages karantæne for at have langet en albue i hovedet på Sunderlands Sebastian Larsson. Læs mere
 

Bayern fastslår: Mandzukic bliver her

24/04 Bayern München-boss Karl-Heinz Rummenigge garanterer, at Mario Mandzukic også spiller i klubben til næste sæson. Læs mere