AC Horsens henter Kielstrup

Vejle Boldklub Koldings Steffen Kielstrup bliver fra sommer AC Horsens-spiller.

Stefen Kielstrup har tidligere blevet sat i forbindelse med Superliga-klubber i de seneste transfervinduer, og på det seneste er rygterne om et skifte til AC Horsens spidset til.

Og det var der en god grund til, for nu er det officielt, at Steffen Kielstrup fra sommer skifter 1.division ud hos Vejle Boldklub Kolding med Superliga hos AC Horsens.

- Vi har været på jagt efter Steffen Kielstrup i en årrække, og vi er rigtig glade for, at vi nu endelig har skrevet kontrakt med ham. Han er en stærk spiller, der har mange af de samme værdier som AC Horsens, og han bliver en super repræsentant for os - både på og udenfor banen. Vi glæder os til at se Steffen Kielstrup i den gule trøje, siger sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen selv glæder sig også til at skifte Vejle Kolding ud med rivalerne fra AC Horsens.

- AC Horsens har vist interesse for mig gennem flere år, og Johnny Mølby overtalte mig til at se på tingene igen. AC Horsens er en hårdtarbejdende klub, der gerne vil spille godt pasningsfodbold, og de to ting tiltaler mig. Det er tydeligt, at menneskene i AC Horsens brænder for tingene, og fansene støtter godt op om klubben. I øjeblikket spiller AC Horsens flot fodbold og ligger på en imponerende tredjeplads i Superligaen, og jeg vil gerne bidrage til, at vi også fremover skal spille om placeringer i den sjove ende, lyder det fra Kielstrup.

Kielstrup har spillet hele sin seniorkarriere i Vejle, hvor han har været anfører. Han gør sig bedst på midtbanen, men kan også spille i forsvaret. Derudover har han 24 ungdomslandskampe på diverse landshold.

Men nu skifter han til altså til Horsens, og måske kommer han til at stå overfor sine gamle holdkammerater allerede i næste sæson, da Vejle Kolding kun er ét point bagefter Randers på andenpladsen i 1. division.

Han skifter på en tre-årig aftale.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Fredagens rygtebørs

07:23 Få de seneste rygter fra den internationale fodboldscene. Læs mere
 

Brøndbys EL-drømme knækket i belgisk fiasko

31/07 Brøndby IF får svært ved at avancere til playoff-kampene efter holdet torsdag aften tabte klart til Club Brügge. Læs mere
 

Mellberg stopper karrieren

31/07 FC København bliver sidste stop for den tidligere svenske landsholdskaptajn, der nu stiller fodboldstøvlerne på hylden. Læs mere
 

Napoli: Fellaini har napolitansk hår

31/07 Napolis præsident lægger ikke skjul på, at den belgiske tometer-mand kunne se godt ud på Benitez' midtbane. Læs mere
 

Brøndby vil hente Agger nu

31/07 Ifølge Brøndby IF's storaktionær vil man gå langt for at hente Daniel Agger til klubben allerede i dette transfervindue. Læs mere