AGF og FCN delte i Superliga-generalprøve

FC Nordsjælland slog hurtigt til mod AGF, men oprykkerne slog ligeledes tilbage, da de to hold spillede testkamp torsdag

AGF og FC Nordsjælland var torsdag eftermiddag i kamp mod hinanden som test frem mod Superligaen, der venter lige om hjørnet. Det blev til en 2-2-kamp i Aarhus-forstaden Tilst, hvor kampen blev spillet.

Det var trods AGF's hjemmebanefordel FC Nordsjælland, der kom bedst fra land i kampen, da den Marcus Ingvartsen hurtigt bragte FCN foran med 1-0. Efter en halv time var den friske 19-årige angriber på spil igen, da han sendte kuglen i kassen igen efter en stikning i dybden.

Men som AGF-fansene så ofte synger på tribunerne, så gav AGF aldrig op. Lige inden pause-teen kunne georgieren David Skhirtladze reducere for AGF, og så var "de hvi'e" tilbage i kampen igen.

Et kvarter inde i anden halvleg var det igen AGF, der kom på måltavlen, da de to indskiftede spillere Danny Olsen og Jeppe Kjær sørgede for, at AGF kunne udligne med sidstnævnte som målscorer, så kampen kunne ende med 2-2.

AGF's næste kamp mod et Superliga hold er næste torsdag 9. juli, hvor oprykkerne skal til MCH Arena, hvor de møder mestrene fra FC Midtjylland.