AGF tabte livsvigtig kamp mod OB

OB fik en rigtig vigtig sejr imod AGF, da de dermed har en klart bedre hånd i slutspilsgrupperne.

OB fik en 2-1 sejr i Aarhus, hvilket betyder, at hjemmeholdet får en hård slutspilsgruppe, hvor de vil starte en håndfuld point efter Silkeborg, mens OB havner i en betydeligt bedre situation.

Både AGF og OB havde meget at vinde ved at gå sejrsrigt fra banen, men der var dermed også meget at tabe. Det var måske det, som prægede første halvleg, hvor det ikke væltede i chancer, men begge hold sparkede mange lange bolde uden at satse for meget.

I starten af anden halvleg brændte Morten Duncan Rasmussen en kæmpestor chance, da AGF fangede OB i ubalance. Amini drev bolden flot frem, inden Junker sparkede den fladt ind til anføreren, der midt for mål sparkede langt over.

Efter godt en times spil kom der for alvor tænding på de to hold, da Kenneth Emil Petersen væltede Mustafa Amini omkuld. Det endte med, at alle spillere stod i en stor klynge med brystet skudt frem og de mest stirrende øjne, de hver især kunne præstere.

Kort efter var det OB, der kunne juble, da Joan Simun Edmundsson modtog bolden midt for feltet, hvor han sten sikkert sparkede den ind med det brandvarme venstreben. Få minutter efter fik AGF-spillerne endnu en spand kold vand i hovedet, da Tingager stangede et hjørnespark i mål.

I dommerens tillægstid fik synderen fra tidligere, Duncan, tilkæmpet sig et straffespark, som han sikkert sparkede ind.