Akharraz sikrede FCV sen sejr

Det holdt hårdt for FC Vestsjælland, men i kampens overtid fik de fortjent scoret til 2-1 mod FC Nordsjælland.

Søndagens tidlige Superliga-kamp stod mellem FC Vestsjælland og FC Nordsjælland på Harboe Arena i Slagelse.

Efter en rodet start sørgede FC Vestsjællands Henrik Madsen og Jukka Raitala i fællesskab, at der kom gang i kampen. Førstnævnte mistede bolden på egen banehalvdel, og efterfølgende nedlagde finnen David Moberg Karlsson i feltet.

Uffe Bech brændte straffesparket med et mislykket forsøg på en Panenka, men heldigivs for ham og FC Nordsjælland dømte dommer Jens Maae omspark fordi Thomas Mikkelsen havde forladt sin mållinje for tidligt. I anden omgang omsatte Uffe Bech uden problemer straffesparket til scoring.

I minutterne efter 1-0-scoringen var FC Nordsjælland tæt på at udbygge føringen, men Joshua Johns afslutninger matchede ikke forarbejdet.

Anderledes effektive var FC Vestsjælland, der midtvejs i anden halvleg fik udlignet. Rasmus Festersen sendte et frispark ind i feltet, og her sprang Anders Kure højest af alle og panede 1-1-scoringen ind bag David Jensen.

Hjemmeholdet var endda centimeter fra at bringe sig foran få øjeblikke efter. Peter Nymanns indlæg fandt vej til Rasmus Festersen, der afsluttede snært forbi stolpen.

I pausen skiftede FC Nordsjælland-træner Olafur Kristjansson Emiliano Marcondes og David Moberg Karlsson ud til fordel for Hans Mulder og Gudjon Baldvinsson. Men alligevel fortsatte hjemmeholdet dominansen fra slutningen af første halvleg.

I tre omgange var FC Vestsjælland tæt på at bringe sig foran - især Anders Kure havde en stor chance tæt under mål.

FC Nordsjællands Hans Mulder kom frem til en god mulighed, men ellers stod der FC Vestsjælland på alt. Med et kvarter igen var Apostolos Vellios tæt på at score til 2-1 på et vaskeægte saksespark. Rasmus Festersen kom godt til baglinjen, og inde foran forsøgte grækeren sig med et spektakulært forsøg, men desværre for hjemmeholdet sad afslutningen lige på David Jensen.

Og i kampens overtid fik FC Vestsjælland endelig belønning for det gode spil. Bolden dumpede ned for fødderne af indskiftede Osama Akharraz, der med et tørt hug passerede David Jensen.

FC Vestsjælland har inden Esbjergs kamp mod FC København dermed tre point op til den rigtige side af stregen, mens FC Nordsjælland forbliver 6'er.