Anders K. Jacobsen skadet i OB's generalprøve

Anders K. Jacobsen måtte udgå med en skade, da OB onsdag spillede 1-1 mod FC Fredericia i sidste test inden sæsonstarten.

OB er kommet hjem fra træningslejren, og onsdag stod fynboerne over for FC Fredericia i en testkamp på TRE-FOR Park i Odense. Opgøret var OB's sidste inden sæsonstarten.

Superliga-klubben skrev tidligere på dagen kontrakt med den norske målmand Sten Grytebust, men han var ikke med i dagens testkamp, hvor Maksym Koval i stedet vogtede målet. Opgøret sluttede 1-1, og selv om det ikke var nogen imponerende generalprøve for OB, var det straks værre, at Anders K. Jacobsen måtte lade sig udskifte med en skade tidligt i første halvleg. Det er endnu uvist, om det står slemt til med angriberen.

Efter en målløs første halvleg bragte den tidligere OB-spiller Oliver Feldballe Fredericia foran 1-0 direkte på frispark, og med 12 minutter igen udlignede Jacob Barrett Laursen til slutresultatet 1-1.