Bakenga: Et soleklart straffespark

Mushaga Bakenga er ikke i tvivl om, at Georg Margreitter begik straffespark på ham i overtiden af gårsdagens Superliga-brag i Parken.

Han fik kun lidt over 20 minutter på banen, men alligevel kom Mushaga Bakenga til at spille en nøglerolle, da Esbjerg i går spillede 2-2 med FC København i Parken. I tredje minuts overtid blev nordmanden nedlagt af Georg Margreitter med det resultat, at dommer Michael Johansen pegede på pletten. På det efterfølgende spark fra 11 meter udlignede Jakob Ankersen til kampens slutresultat.

Enkelte FCK-spillere protesterede kraftigt, men efter kampen erkendte Ståle Solbakken, at straffesparket muligvis godt kunne dømmes.

Mushaga Bakenga er mere skråsikker i sin vurdering. Straffesparket ikke bare kunne dømmes - det skulle dømmes.

- Jeg får en aflevering, og så prøver jeg at komme forbi, og jeg føler, at jeg bliver blokeret. For mig at se var det et soleklart straffe. Jeg får et lidt langt touch, og spørgsmålet er, og jeg kunne have nået den, men et straffespark er jo et straffespark, og jeg synes, den er helt klar, siger Mushaga Bakenga.

Esbjerg er på femtepladsen i Superligaen.