Bechmann: OB ikke noget specielt

SønderjyskE lever livet på Superligaens andenplads, og sæsonens helt store overraskelse nyder godt af den gode stemning i Haderslev.

SønderjyskE har fået en drømmestart på sæsonen med 10 point efter fem kampe, og i øjeblikket  ligger de side om side på andenpladsen med OB, hvor de kun skubber det odenseanske mandskab ned på tredjepladsen i kraft af en bedre målscore.

Netop OB er modstanderen på mandag, når SønderjyskE skal opretholde den gode start i den sjette kamp i Superligaen.

Og selvom det er et topopgør på mandag, er OB-holdet ikke et mandskab, SønderjyskE-spillerne bruger ekstra tid på at forberede sig på ifølge Tommy Bechmann.

- Det er ikke meget anderledes end de andre kampe. Vi skal kigge på vores eget spil, og vi er ved at have alle mand klar så småt, så det ser godt ud, siger han til tipsbladet.dk.

SønderjyskE har bestemt også noget at have selvtilliden i. Det er meget effektive for tiden, hvor det senest gik udover Brøndby IF, da SønderjyskE hev en smal 1-0-sejr hjem i overtiden.

- Der er en rigtig god stemning under træningen og i vores omklædningsrum for tiden. Vi har en god og positiv vindermentalitet i øjeblikket, og vi tror bare på, at vi kan vinde. Som det skete mod Brøndby og Esbjerg, hvor vi i begge opgør scorede efter det 90. minut, siger han.

Tommy Bechmann kom til Haderslevs fodboldstolthed sidste sommer efter en årrække i tysk fodbold, og han kan godt mærke, at den gode stemning i byen er blevet mere markant.

- Vi havde et godt forår, hvor vi endte med en god placering. Og det er bare fortsat, vores tilskuertal er en smule højere, der barsles med planer omkring et nyt stadion, der foregår mange gode ting omkring klubben, men jeg synes også, det er godt at støbe, mens jernet er varmt, og så befinder jeg mig rigtig godt i byen, det er meget afslappet, og jeg har det godt med vores spillestil, så det er fint.

Tommy Bechmann spillede i Esbjerg fB før tiden i Tyskland. Syd for grænsen optrådte han for Freiburg og Bochum i årene 2004-11.

Han har efter hjemkomsten til dansk fodbold spillet 28 kampe for SønderjyskE og scoret fem mål.

Kampen mod OB spilles på mandag kl. 19.00 i Haderslev.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Rundens Hold i Superligaen - 2. runde

08:31 Tipsbladet.dk sætter Rundens Hold for 2. runde i Superligaen. Der er blevet plads til spillere fra AaB, FC København, Esbjerg fB, Brøndby IF, Randers FC og FC Vestsjælland. Læs mere
 

Tirsdagens Rygtebørs

07:55 Få de seneste rygter fra den internationale fodboldscene. Læs mere
 

Diaby overvejede karrierestop

07:15 Abou Diaby indrømmer, at han overvejede at stoppe karrieren efter hans seneste skadeshelvede. Læs mere
 

Ung svensker tæt på Dortmund

07:04 Den talentfulde svensker Carlos Strandberg er på vej til Dortmund for at underskrive en kontrakt på fire eller fem år. Læs mere
 

Lazio henter de Vrij

06:32 Den hollandske landsholdsspiller skifter fra Feyenoord til Lazio for en pris på omkring 70 millioner kroner. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Optakt Israel - Palæstina

23/07 Dette er en optakt til arvefjendeopgøret i mellem Israel og Palæstina. I fodboldmæssig forstand. Læs mere

 

C/N: Bedst til at være dårligst

16/07 Denne analyse handler om hvem der kan rykke ud af Superligaen Læs mere

 

C/N: Midtbane-karrusellen

13/07 Denne analyse handler om kommende og nuværende transfers Læs mere

 

Afstemning

FCK opruster igen - men vinder de Superligaen?