Bechmann: OB ikke noget specielt

SønderjyskE lever livet på Superligaens andenplads, og sæsonens helt store overraskelse nyder godt af den gode stemning i Haderslev.

SønderjyskE har fået en drømmestart på sæsonen med 10 point efter fem kampe, og i øjeblikket  ligger de side om side på andenpladsen med OB, hvor de kun skubber det odenseanske mandskab ned på tredjepladsen i kraft af en bedre målscore.

Netop OB er modstanderen på mandag, når SønderjyskE skal opretholde den gode start i den sjette kamp i Superligaen.

Og selvom det er et topopgør på mandag, er OB-holdet ikke et mandskab, SønderjyskE-spillerne bruger ekstra tid på at forberede sig på ifølge Tommy Bechmann.

- Det er ikke meget anderledes end de andre kampe. Vi skal kigge på vores eget spil, og vi er ved at have alle mand klar så småt, så det ser godt ud, siger han til tipsbladet.dk.

SønderjyskE har bestemt også noget at have selvtilliden i. Det er meget effektive for tiden, hvor det senest gik udover Brøndby IF, da SønderjyskE hev en smal 1-0-sejr hjem i overtiden.

- Der er en rigtig god stemning under træningen og i vores omklædningsrum for tiden. Vi har en god og positiv vindermentalitet i øjeblikket, og vi tror bare på, at vi kan vinde. Som det skete mod Brøndby og Esbjerg, hvor vi i begge opgør scorede efter det 90. minut, siger han.

Tommy Bechmann kom til Haderslevs fodboldstolthed sidste sommer efter en årrække i tysk fodbold, og han kan godt mærke, at den gode stemning i byen er blevet mere markant.

- Vi havde et godt forår, hvor vi endte med en god placering. Og det er bare fortsat, vores tilskuertal er en smule højere, der barsles med planer omkring et nyt stadion, der foregår mange gode ting omkring klubben, men jeg synes også, det er godt at støbe, mens jernet er varmt, og så befinder jeg mig rigtig godt i byen, det er meget afslappet, og jeg har det godt med vores spillestil, så det er fint.

Tommy Bechmann spillede i Esbjerg fB før tiden i Tyskland. Syd for grænsen optrådte han for Freiburg og Bochum i årene 2004-11.

Han har efter hjemkomsten til dansk fodbold spillet 28 kampe for SønderjyskE og scoret fem mål.

Kampen mod OB spilles på mandag kl. 19.00 i Haderslev.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

OB: Ville hellere have solgt Kadrii til udlandet

14:00 Bashkim Kadrii har forladt OB til fordel for FC København, og det var den bedste løsning for fynboerne, der dog helst ville have solgt ham til udlandet. Læs mere
 

Heerenveen: Vi har kigget på Dalgaard

13:02 BT skriver, at Heerenveen har fået et bud afvist af Viborg på Thomas Dalgaard. Det ønsker hollænderne ikke at bekræfte, men de følger Dalgaard, lyder meldingen. Læs mere
 

Schjønberg dropper landstrænerjob på målstregen

12:35 Michael Schjønberg har i 11. time trukket sig som kandidat til landstrænerposten i Japan. I stedet bliver Javier Aguirre sandsynligvis Japans nye landstræner. Læs mere
 
fg

Esbjerg bekræfter interesse i svensker

11:51 Den svenske midterforsvarer Richard Magyar er et navn på blokken i Esbjerg, men mere der er ikke i det indtil videre, fortæller klubben. Læs mere
 

Gaarde vil ikke afvise yderligere transfers

11:10 AaB har markeret sig kraftigt på sommerens transfermarked, og der kan ske mere endnu, fastslår sportschef Allan Gaarde. Læs mere