Bechmann: OB ikke noget specielt

SønderjyskE lever livet på Superligaens andenplads, og sæsonens helt store overraskelse nyder godt af den gode stemning i Haderslev.

SønderjyskE har fået en drømmestart på sæsonen med 10 point efter fem kampe, og i øjeblikket  ligger de side om side på andenpladsen med OB, hvor de kun skubber det odenseanske mandskab ned på tredjepladsen i kraft af en bedre målscore.

Netop OB er modstanderen på mandag, når SønderjyskE skal opretholde den gode start i den sjette kamp i Superligaen.

Og selvom det er et topopgør på mandag, er OB-holdet ikke et mandskab, SønderjyskE-spillerne bruger ekstra tid på at forberede sig på ifølge Tommy Bechmann.

- Det er ikke meget anderledes end de andre kampe. Vi skal kigge på vores eget spil, og vi er ved at have alle mand klar så småt, så det ser godt ud, siger han til tipsbladet.dk.

SønderjyskE har bestemt også noget at have selvtilliden i. Det er meget effektive for tiden, hvor det senest gik udover Brøndby IF, da SønderjyskE hev en smal 1-0-sejr hjem i overtiden.

- Der er en rigtig god stemning under træningen og i vores omklædningsrum for tiden. Vi har en god og positiv vindermentalitet i øjeblikket, og vi tror bare på, at vi kan vinde. Som det skete mod Brøndby og Esbjerg, hvor vi i begge opgør scorede efter det 90. minut, siger han.

Tommy Bechmann kom til Haderslevs fodboldstolthed sidste sommer efter en årrække i tysk fodbold, og han kan godt mærke, at den gode stemning i byen er blevet mere markant.

- Vi havde et godt forår, hvor vi endte med en god placering. Og det er bare fortsat, vores tilskuertal er en smule højere, der barsles med planer omkring et nyt stadion, der foregår mange gode ting omkring klubben, men jeg synes også, det er godt at støbe, mens jernet er varmt, og så befinder jeg mig rigtig godt i byen, det er meget afslappet, og jeg har det godt med vores spillestil, så det er fint.

Tommy Bechmann spillede i Esbjerg fB før tiden i Tyskland. Syd for grænsen optrådte han for Freiburg og Bochum i årene 2004-11.

Han har efter hjemkomsten til dansk fodbold spillet 28 kampe for SønderjyskE og scoret fem mål.

Kampen mod OB spilles på mandag kl. 19.00 i Haderslev.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Torsdagens rygtebørs

12:00 Få de seneste rygter fra den internationale fodboldverden. Læs mere
 

Optakt: OB - FC Nordsjælland

10:50 OB kommer med en flot sejr, FCN med et skuffede nederlag. Hvordan reagerer de to hold til påskebold i Odense? Læs mere
 

Helenius til AaB?

10:30 Nicklas Helenius' agent åbner for muligheden for en retur til AaB. Læs mere
 

Brøndby interesseret i ghaneser

10:10 Brøndby jagter den ghanesiske forsvarsspiller Daniel Amartey. Læs mere
 

Martino: Det er et meget hårdt slag

09:30 Barcelona-træner Gerardo Martino var en meget skuffet mand efter Copa del Rey-nederlaget til Real Madrid. Læs mere