Bedst og værst: Målscorere gjorde sig bedst bemærket

0-1 Bubacarr Sanneh (31.)
1-1 Federico Santander (76.)

Kampens bedste:

FC København

FC København blev meget farligere i anden halvleg, efter Federico Santander blev sendt på banen. Angriberen var en for stor mundfuld for AC Horsens-forsvaret, som ikke kunne klare hans store fysik i feltet. Han sørgede også for udligningen til 1-1 med et forrygende hovedstødsmål. Også Peter Ankersen spillede en god kamp, hvor han viste masser af initiativ i offensiven.

AC Horsens

Endnu en forrygende kamp af AC Horsens-stopperen, Bubacarr Sanneh, som må være på ønskelisten hos flere klubber rundt omkring. Han havde et godt tage i FCK-angriberne gennem det meste af kampen, hvor hans store fysik kom på prøve. Samtidig var det også ham, der fik scoret for AC Horsens.

Kampens værste:

Det var ikke meget, Andrija Pavlovic fik ud af anstrengelserne denne aften på hjemmebane. Den serbiske angriber virkede uskarp og sløv i sine aktioner, og han blev udskiftet efter 68 minutter, selvom FC København desperat jagtede et mål på det tidspunkt. Der skal andre boller på suppen, hvis han skal holde fast i en plads i startopstillingen.

Kampens detalje:

Federico Santanders mål til 1-1 var på alle måder et forrygende mål. Den sydamerikanske angriber formåede først og fremmest at komme først på et indlæg, som han dirigerede flot over i det lange hjørne. FCK-angriberen var i stand til holde Bubacarr Sanneh væk, og samtidig hoppede han nærmest baglæns for at nå bolden med pandebrasken. En glimrende detalje af FCK-profilen.