Bedst og værst: OB kæmpede flot med 10 mand

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem OB og Randers.

0-1 Joel Allansson (55')
1-1 Rasmus Jönsson (83')

Kampens bedste spiller:

OB:
Rasmus Jönsson har spillet et glimrende forår for OB og den gode form fortsatte svenskeren lørdag eftermiddag. Han scorede et utroligt vigtigt mål for værterne efter fremragende samarbejde med Anders K. Jacobsen.

Randers:
Kasper Fisker gjorde et godt stykke arbejde inden han blev skiftet ud efter 70 minutter, men det bliver målmager Joel Allansson, der i sin kamp nummer 50 for Randers spillede en glimrende kamp. Hans mål kronede en flot indsats.

Kampens værste spiller:
Kenneth Emil Petersen har været én af Kent Nielsens mest betroede spillere gennem deres fælles tid i henholdsvis AC Horsens, AaB og nu i OB. Nielsens tillid til sin anfører led dog formentlig et stort slag lørdag eftermiddag, da Kenneth Emil Petersen fik et torskedumt rødt kort. Med kampen i nogenlunde balance fik han først et gult kort efter 50 minutter og kort efter formåede han at brokke sig til et tidligt bad. Det blev straffet prompte af Randers, der scorede fire minutter senere.

Kampens detalje:
Et glimrende spark af Joel Allansson sparkede Randers på 1-0 kort efter det røde kort - hvilken scoring det var. Et fabelagtigt spark fra distancen af svenskeren.