Bedst og værst: Saksespark fra rutineret forsvarsspiller

Tipsbladet.dk har kigget nærmere på fredagens Superliga-opgør mellem SønderjyskE og FC Midtjylland.

SønderjyskE - FC Midtjylland 0-1 (0-0)

0-1 Paul Onuachu (72.)

Kampens bedste

SønderjyskE

Christian "Greko" Jakobsen har for alvor fundet formen for SønderjyskE. Offensivprofilen snød sig forbi tre midtjyske spillere i midten af første halvleg, men desværre for hjemmeholdet haltede afslutningen en smule. Profilen fastholdt sit niveau og truede FC Midtjylland på flere omstillinger i anden halvleg.

FC Midtjylland

Gustav Wikheim. Bare ti minutter inde i kampen var Jess Thorup tvunget til at tage Rilwan Hassan ud og sende Gustav Wikheim på banen. Det skulle vise sig at være en god idé, da offensivspilleren særligt brillerede i anden halvleg. Kantspilleren var en farlig leverandør af indlæg, og i midten af anden halvleg stod Wikheim for assisten til Paul Onuachus mål til 0-1.

Kampens værste

Der var ikke de store udsving blandt spillerne i fredagens kamp. Derfor falder valget på forsvarsspilleren, Zsolt Korcsmar, der ganske overraskende fik sit at se til i midtjydernes tremandsforsvar. Heldigvis for gæsterne kostede de små usikkerheder ikke noget. Generelt leverede forsvarsspilleren en acceptabel præstation, men prangende blev det aldrig for ungareren.

Kampens detalje

Anders Egholm fik sin første kamp for SønderjyskE siden 2009, og her vendte han tilbage til Superligaen med manér. Kort før FC Midtjyllands føringsmål dukkede den 34-årige midterforsvarer op i midtjydernes felt og leverede et fremragende saksespark, der desværre for hjemmeholdet ramte stolpen. Afslutningen nåede at sende et gys afsted på Sydbank Park.