Bedst og værst: Sikosek endnu engang skurk for Brøndby

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Brøndby og Lyngby.

0-1 Martin Ørnskov (25.)
0-2 Kristoffer Larsen (75.)

Kampens bedste
Brøndby IF
Johan Larsson spillede en pæn kamp for Brøndby, hvor han skabte flere pæne chancer fra sin højre back. Desværre for ham, var der ikke mange at finde i feltet, når han kom frem til indlæggene.

Lyngby BK
Martin Ørnskov fik scoret på sin gamle hjemmebane, men mest af alt skal han roses for at holde styr på hele Lyngby-holdet, hvor han i den grad styrer løjerne. Thomas G. Christensen, der ikke har spillet mange minutter i denne sæson, fortjener desuden stor ros for at holde Brøndby fra alt for store chancer. Det er imponerende med så få kampe i benene.

Kampens værste
Gregor Sikosek kostede Brøndby dyrt i kampen, da han allerede efter fire minutter blev udvist. Sloveneren var sidste mand, og det røde kort var fuldstændig korrekt, hvilket gav resten af Brøndby-holdet en meget svær situation i resten af kampen.

Kampens detalje
Det er sjældent, at afleveringer fra egen banehalvdel får meget opmærksomhed, men Bror Blumes aflevering til Jeppe Kjær i kontraen til Lyngbys 2-0 mål var nydelig og sendte Brøndbys forsvar på halen.