Bedst og værst: Skov sparkede SIF på rette kurs

Tipsbladet.dk har kigget nærmere på fredagens andet Superliga-opgør mellem Randers FC og Silkeborg IF.

1-0 Marcus Mølvadgaard (38.)
1-1 Robert Skov str. (64.)

Kampens bedste

Randers FC

Johnny Thomsen. Sikke en fornuftig præstation fra kantspilleren, der konstant lurrede med skarpe indlæg. Leverandøren var tæt på at blive noteret for en assist, da Nikola Djurdjic headede forbi målet i første halvleg. I denne kamp virkede Thomsens fine overlap, som frustrerede Silkeborgs Mikkel Cramer. Efter en times spil hamrede han mod målet med en helflugter, men ramte lige forbi den ene målstang.

Silkeborg IF

Robert Skov. Selvom han fremstod en anelse anonym i første halvleg, må man også bare tage hatten af for de chancer, han får kreeret efter pausen. Var det ikke for Jonas Bager i Randers forsvaret havde Robert Skov udlignet i midten af anden halvleg.

Heldigvis for værterne fik han tilkæmpet et klart straffespark efter en times spil. Han tog selv affære og straffede Randers i en periode, hvor værterne burde have lukket kampen. Gang på gang fik han en vigtig berøring i Silkeborgs pres.

Kampens værste

Perry Kitchen. Nyindkøbet tabte først en vigtig bold i midten af banen i starten af anden halvleg, men grundet manglende effektivitet blev hjemmeholdet ikke straffet. Ganske klumpet fik han nedlagt Robert Skov og begik et klart straffespark. Stor fejltagelse for Perry Kitchen, der set over hele kampen manglede kvalitet i duellerne.

Kampens detalje

Marcus Mølvadgaards kølige og fornemme afslutning til 1-0 kan man ikke komme uden om. Den 18-årige angriber bevarede sit fine overblik i feltet og hamrede en følt bold i højre hjørne - helt uden chance for Thomas Nørgaard i SIF-målet. Forløsningen var efterfølgende tydelig hos unge Mølvadgaard.

Muligvis gav angriberen sig selv en fødselsdagsgave, eftersom han netop er fyldt 18 år i starten af august.