Bedst og værst: Spelmanns arbejdsraseri var ikke nok

AC Horsens er i spidsen af Superligaen efter en sejr over AGF på 2-1. Vi har zoomet ind på, hvordan det gik til.

AGF - AC Horsens 1-2 (1-2)
0-1 Bubacarr Sanneh 18'
0-2 Joseph Mensah 21'
1-2 Martin Spelmann 33'

Kampens bedste:

AGF:
Spelmann stod for reduceringen og lignede i det hele taget en spiller, som virkelig ville det i aften. Han arbejdede ligeliges meget hårdt for en udligning, og han sendte også selv en række skud på mål udover sin scoringen

AC Horsens:
Scoringen af Joseph Mensah var lidt af en perle og chokerede tydeligt AGF'erne. Blev taget ud allerede efter 70 minutter, men mere behøvede han altså ikke.

Kampens værste
AGF'erne i de første 20 minutter af kampen kunne alle få den. Dog skinner Sverrisson og Junker igennem med deres udskiftninger, og særligt førstnævntes reaktion over udskiftningen fortæller klart, hvad han også selv mente om sin indsats.

Kampens detalje
Da AGF var kommet bagud 0-2 reagerede de hurtigt på bænken ved at rive Sverrisson og Junker ud og sætte Sana og Daniel A. Pedersen ind. Det var allerede efter en halv times spil. Det gav hurtigt bonus med reduceringen. Dog kom der ikke mere ud af det.