Bedst og værst: Tingager holdt Duncan nede

OB scorede for første gang i 527. minutter, da man vandt 2-1 over AGF, som fik sit tredje nederlag i træk. Vi har kigget nærmere på kampens bedste og værste.

OB – AGF
1-0 Frederik Tingager (41.)
2-0 Rasmus Jönsson (72.)
2-1 Mustafa Amini (78.)

Kampens bedste:

OB:
Frederik Tingager dummede sig i starten af kampen, men han spillede ganske imponerende over for Morten Duncan Rasmussen, som ellers giver problemer til ethvert forsvar. Det var ikke meget, man så til den Aarhusianske bomber, og det var Tingager en stor del af grunden til. Derudover krydrede han også sin præstation med en scoring.

AGF:
Mustafa Amini kom med en masse energi, da han blev sat på banen i det 63. Minut. På trods af sin klejne størrelse scorede han også på et hovedstød. I slutminutterne var det tydeligt, at han havde mere energi end alle andre, da han var her, der og alle vegne. Mon ikke Riddersholm er ked af, han startede med ham ude?

Kampens værste:
Morten Duncan Rasmussen har scoret flere gode mål i denne sæson, og han er altid en trussel og irritation for forsvaret. I dag manglede han dog sin sædvanlige målnæse, da Frederik Tingager holdt ham i kort snor og generelt gik hårdt til ham.