Bo Henriksen: Ville hellere have haft den anden pulje

En sen Esbjerg-udligning sendte AC Horsens i nedrykningspulje med OB Randers og Esbjerg, og det ærgrer AC Horsens-træneren.

Bo Henriksen var mildest talt skuffet efter søndagens 1-1 resultat mod Esbjerg. AC Horsens kom ellers foran efter 83 minutter, men blot ét minut senere udlignede hjemmeholdet. Det betød, at AC Horsens ikke fik de tre point, de skulle bruge for at tage Silkeborgs plads i den anden nedrykningsgruppe.

- Vi burde have fulgt op med at kæmpe vildt efter scoringen, men i stedet tillod vi Esbjerg at udligne. De kom alt for nemt til målet. Det kostede os fem point. Hvis vi havde vundet 1-0, var vi kommet i den anden pulje, og det ville jeg meget hellere, sagde Bo Henriksen til Horsens Folkeblad efter kampen.

Horsenstræneren roste dog sine spillere for trods alt at havne på 10. pladsen i Superligaen.