Brøndby fik sejr i Fisker-debut

Brøndby fik en 2-1 sejr over Næstved på udebane, da Kasper Fisker fik sin uofficielle Brøndby-debut.

Brøndby vandt 2-1 over Næstved i onsdagens træningskamp, hvor gæsterne fra vestegnen aldrig kom i problemer før slutminutterne. Det blev desuden til en uofficiel debut til Kasper Fisker.

Netop Kasper Fisker gjorde et fint indtryk i den gule trøje i første halvleg, hvor han med sin arbejdsiver passede godt ind i Brøndbys pres, som Næstved havde meget svært ved at komme ud af.

Jan Kliment satte for nylig sin underskrift på en aftale med Brøndby, og onsdag kvitterede han med et mål, da han passerede Brøndby-udlejede Viktor Anker i Næstved målet.

Teemu Pukki nåede at score tre gange, men kun den ene talte, da han blev dømt offside på de to resterende. Både Pukki og Kliment måtte lade sig udskifte i pausen hos Brøndby ligesom syv andre.

Kamil Wilzcek kom ind i anden halvleg, hvor han overtog anførerbindet, men han brændte også et straffespark.

I anden halvleg var Næstved lidt bedre med, men der manglede stadig det sidste kvalitet inden slutningen. Først var Næstved-anfører Kristoffer Munksgaard meget tæt på, da midtbanespilleren krøllede bolden mod krydset, men stolpen afviste.

Få minutter før slutfløjtet blev det så til en reducering, da hjemmeholdet fik bolden i nettet efter en dødbold - noget, som Brøndby ellers brugte formiddagen på at træne.