Brøndby vandt trods sønderjysk chancehav

SønderjyskE var det bedste hold søndag aften i Haderslev, men manglende skarphed og Brøndby-keeper Frederik Rønnow stod i vejen.

Tipsbladet.dk på Sydpank Park.

Første halvleg blev en særdeles underholdende affære. Det skyldes, at ingen af de to mandskaber gad at forsvare, når modstanderen gik frem. Allerede efter fem minutter sparkede Lebogang Phiri over tomt mål efter en fin redning fra Lukas Fernandez, inden SønderjyskE brændte en friløber to minutter senere.

Efter syv minutter fik SønderjyskE en gylden mulighed. Mikael Uhre løb fra Brøndby-forsvaret på en simpel pasning, men alene med Rønnow måtte Uhre se sin afslutning prelle af på overliggeren. De gode momenter fra værterne gav dog pote efter 19 minutter. En dødbold blev headet videre fra bagerste stolpe, og tæt under mål kunne Mikael Uhre sende den ind.

1-0 føringen fik dog kun lov at holde et lille minut. Troels Kløve begik klodset straffespark på en løs bold i feltet, og fra 11 meter svarede Teemu Pukki igen til 1-1. Fire minutter efter var den gal igen i hjemmeholdets forsvar. Samtlige aktører sov under et hjørnespark, der blev spillet kort til Mukhtar. Med en smart tilbagelægning fandt han Christian Nørgaard, der øgede til 1-2 i tomt mål.

SønderjyskE fik de bedste chancer for yderligere scoringer frem mod pausen, men en forrygende 1. halvleg sluttede 1-2 til Brøndby.

SønderjyskE satte sig tungt på starten af anden halvleg. Mikael Uhre var tæt på i flere omgange efter dødbolde, mens værterne også var farlige fra distancen. Frederik Rønnow tog dog godt fra i gæsternes mål, mens forsvarsspillerne foran ham fortsat ikke havde den helt store lyst til at forsvare.

Slutfasen blev indledt med en stor chance til Troels Kløve, der efter et indlæg fra Mikael Uhre sparkede tæt forbi. Brøndby satsede kontra i den anden ende, men trods optræk var det værterne, der var tættest på. Ind fik de dog ikke bolden, og dermed vandt Brøndby en lidt heldig men vigtig affære på en kold aften med 1-2.