Brøndby var fint med, men tabte alligevel 1-0

Brøndby leverede en fin indsats i Berlin, men måtte alligevel sande, at Hertha Berlin var en smule bedre på dagen end vestegnsklubben.

Brøndby var her til aften et smut til Berlin, hvor godt og vel 1800 gæstende fans var taget med til den tyske hovedstad.

22 minutter inde i kampen trykkede hjemmeholdet af fra distancen, men Rønnow havde ingen problemer med at få fat i bolden. Seks minutter senere scorede hjemmeholdet, da Ibisevic flot flugtede bolden i mål med noget, der lignede et sidelæns saksespark. Første halvleg sluttede 1-0 til hjemmeholdet. Det var en halvleg, hvor der ikke var mange chancer at skrive hjem om.

55 minutter var spillet, da hjemmeholdet fik en stor mulighed, som blev rettet af af Röcker og fløj snert forbi målet. Fire minutter senere fik Pukki en stor chance, da han blev spillet fri af Hjulsager, men den finske angriber lobbede over mål.

Efter 66 minutter fik Kalou en stor mulighed, da han trykkede af, men Rønnow fik heldigvis lige akkurat fingerspidserne på. To minutter senere lavede Mukhtar nogle gode ting, men både hans og Phiris forsøg blev blokeret.

Med fire minutter igen fik Greko en stor mulighed, da han kom først på et indlæg fra Hjulsager. Desværre fik Herthas keeper reddet, og den tidligere Hvidovre-spiller var ikke klar på returen, som kom alt for hurtigt. I det hele taget var det en periode, hvor Brøndby var rigtig godt kørende.

I overtiden fik Greko igen en chance fra en svær vinkel, men forsøget blev pillet af Hertha-målmand Jarstein.

Meget mere skete der ikke, og så sluttede det 1-0 til hjemmeholdet. Om en uge er der returmøde på Brøndby Stadion.