Brøndby vendte nederlag til sikker sejr mod Silkeborg

Brøndby IF startede kampen med at komme bagud, men endte alligevel med at sikre sig tre point mod Silkeborg IF.

Søndag eftermiddag tog Brøndby IF hjemme imod Silkeborg IF, og selvom det var en overraskende start på kampen, da de blå-gule kom bagud, endte de med at vinde 4-1 alligevel.

Helt fra starten af forsøgte Brøndby IF at spille kampen i højt tempo og lægge Silkeborg IF under pres. Allerede efter tre minutter var hjemmeholdet ved at komme foran, men en offside kom i vejen.

Det var i stedet Silkeborg IF, der kom foran, da Brøndby IF-lejesvenden Gustav Nilsson udnyttede en returbold til at score sikkert.

Scoringer fik Brøndby IF til at presse endnu mere, men også Silkeborg IF blev flere gange farlige. Kort før pausen blev Sammy Skytte udvist, da han fik sit andet gule kort.

Derfor udlignede hjemmeholdet også syv minutter inde i anden halvleg, da indskiftede Besar Halimis langskud var uden for rækkevidde af målmanden.

Tre minutter senere blev bolden chippet ind til Simon Tibbling, der var helt alene, men han skvattede og ramte den med knæet. Heldigvis for Brøndby IF faldt bolden ned til Hany Mukhtar, der sendte Vestegnen på sejrskurs.

Yderligere tre minutter efter sendte Kamil Wilczek bolden ind i tomt mål, da Mukhtar lige præcis nåede at prikke bolden forbi målmanden. 65 minutter inde i kampen scorede Tibbling ved hjælp af overliggeren i det lange hjørne.

Derefter faldt der ro på kampen, og Silkeborg IF fik lov til at komme lidt tilbage i kampen. Flere mål kom der imidlertid ikke, og så endte Brøndy IF altså med at vinde 4-1 over Silkeborg IF.