Carl Lange tæt på at blive pokalhelt mod SIF: Gav alt hvad vi havde

Hellerups Carl Lange var få minutter fra at blive den store helt for Hellerup i opgøret mod Silkeborg, men en sen udligning og en tabt straffesparkskonkurrence ødelagde det for ham.

2. divisionsholdet fra Hellerup Idrætsklub var blot ét minut fra at lave sensationen at slå et hold fra Superligaen ud, da Silkeborg var på besøg nord for København for at spille pokalfodbold. Her endte den ordinære kamp 2-2, og ét mål til hver i den forlængede spilletid udløste en straffesparkskonkurrence, som SIF vandt med 4-3.

Undervejs i kampen var det HIK's Carl Lange, som stjal billedet med to scoringer og en enkelt assist, og for ham var der ingen tvivl om, at var en helt speciel kamp. Det gjorde han klart i et interview med TV3 Sport 1 umiddelbart efter kampen.

- Det er klart, at det er en stor oplevelse med alle fansene og god stemning. Lidt surt, at vi ikke får den hevet hjem til sidst, men det var en kæmpe oplevelse, lyder det fra den dobbelte målscorer.

Han fortæller desuden også, at det var meget hårdt at spille de 120 minutter, som kampen varede. Han peger derfor også på, at der ikke var mere at give af, da kampen endelig var slut.

- Jeg giver alt, hvad jeg har, og jeg føler egentlig, at vi spiller fint nok. Vi bliver presset lidt i bund til sidst, men vi giver 100 procent, og vi kunne ikke have gjort mere, siger Carl Lange.

Silkeborg er nu videre til kvartfinalen i DBU Pokalen, som spilles til foråret.