Dalgaard med debut-scoring efter to minutter

Thomas Dalgaard skulle bruge to minutter på at score sit første mål for SønderjyskE.

Thomas Dalgaard blev i går præsenteret som ny spiller i SønderjyskE, og i dag debuterede den tidligere Superliga-topscorer for sin nye klub i en testkamp mod Silkeborg IF. Og det blev noget af en drømmedebut for den blonde forward.

Den tidligere Heerenveen-spiller skulle således blot bruge to minutter, før han kom på måltavlen for første gang for Haderslev-klubben. Opgøret, der blev afviklet i form af tre gange 45 minutter, endte med en 4-2-sejr til SønderjyskE.

Efter Thomas Dalgaards lynscoring til 1-0 var det imidlertid en anden spiller, der stjal rampelyset. Først lykkedes det nemlig Nicolaj Agger at udligne til 1-1, og i de døende minutter af første halvleg gjorde han det også til 2-1 til Silkeborg.

2-1 var også stillingen, indtil der var spillet 88 minutter, men så lykkedes det Tommy Bechmann at udligne til 2-2. I tredje halvleg sikrede SønderjyskE-talenterne Casper Olesen og Jeppe Simonsen Superliga-klubben en 4-2-sejr.