Dalgaard sørger for SønderjyskE-sejr i test mod Hobro

Thomas Dalgaard scorede kampens enlige mål, da SønderjyskE onsdag eftermiddag vandt 1-0 over Hobro i en træningskamp.

Skulle man være i tvivl, har den tidligere Superliga-topscorer Thomas Dalgaard absolut ikke glemt, hvordan man scorer mål. Onsdag eftermiddag stod han således for kampens enlige mål, da SønderjyskE vandt 1-0 over Hobro i en testkamp.

De to Superliga-hold mødtes i Haderslev onsdag eftermiddag og spillede en træningskamp af hele 110 minutters varighed. Opgøret endte 1-0 til SønderjyskE, og Thomas Dalgaards scoring faldt efter 55 minutters spil på et oplæg fra Johan Absalonsen.

Hobros næste træningskamp er den 30. januar, hvor Eintracht Braunschweig er modstanderen, mens SønderjyskE spiller sin næste testkamp mod Silkeborg den 2. februar.