Duncan fik perfekt AGF-generalprøve: Scorede efter 30 sekunder

Morten Duncan Rasmussen scorede efter 30 sekunder, da AGF slog Hobro med 2-0.

Morten Duncan Rasmussen startede inde, da AGF og Hobro på Ceres Park mødtes til generalprøve inden Superligaen d. 26. februar fløjtes igang på Odense Stadion til kampen mellem OB og AGF.

Den tidligere FC Midtjylland-angriber fik en perfekt start på kampen, og allerede efter 30 sekunder kunne han bringe sit nuværende og tidligere mandskab i front. Danny Olsen brød igennem i venstre side af banen, og spillede bolden på tværs til Duncan, der sikkert sendte bolden ind bag Jesper Rask i Hobro-målet.

Den glimrende første halvleg fortsatte, og efter 41 minutter kunne Daniel A. Pedersen efter et indlæg fra højresiden gøre det til 2-0, og efter en halvleg med AGF-dominans fløjtede dommeren til pause ved stillingen 2-0.

Efter godt en time skiftede Glen Riddersholm stort ud. Spillere som Oskar Buur, Alexander Juel Andersen, Kim Aabech, Mate Vatsadze og Jesper Lange blev sendt på banen, mens alle undtagen Stephan Petersen fra startopstillingen blev skiftet ud.

Spillet hos AGF efter den store udskiftning var forventeligt noget mere ukønt, men specielt Oskar Buur viste rigtig gode takter.

Efter overtiden var spillet færdig kunne dommer Jens Maae fløjte kampen af i silende regnvejr ved slutstillingen 2-0.