Esbjergs målscorer vil bygge videre på gode tendenser
Lars Rønbøg / Getty Images

Awer Mabil scorede Esbjergs enlige mål i nederlaget til FC Midtjylland i går, hvor kantspilleren mener, at klubben spillede godt i første halvleg. Det skal tages med til næste kamp mod AGF.

Direkte på frispark scorede Awer Mabil i går til 1-0 for Esbjerg i kampen mod FC Midtjylland hjemme på Blue Water Arena, men hjemmeholdet kunne ikke holde den føring. Den driblestærke kantspiller var farlig for midtjydernes forsvar, men i anden halvleg løb ballonen tør for luft for det meste af Esbjergs hold. Alligevel mener Mabil, at der var kode takter, som kan bruges som motivation i klubbens næste kampe.

- Vi gjorde det godt i første halvleg, da vi lagde pres på modstanderne, og det skal vi bygge videre på i de kommende kampe. Jeg fik selv en dårlig start på min tid i Esbjerg med det røde kort, men nu nyder jeg at spille fodbold. Det var ikke noget særligt for mig at spille mod FC Midtjylland, for alle kampe er vigtige for holdet, siger Esbjergs målscorer til klubbens hjemmeside.

Awer Mabil havde det svært i starten af kampen, men efter sin scoring på frispark fik han den selvtillid, der skal til for at have succes som kantspiller. Den selvtillid skal tages med til næste runde af Superligaen, hvor Esbjerg skal forsøge at stoppe deres stime med otte kampe i træk uden sejr.

Modstanderen til den kamp er AGF på udebane på mandag klokken 19.00.