FC København 3-0-sejrede i første testkamp

FC København vandt 3-0 over Amkar Perm i holdets første testkamp.

FC København i lige nu i Østrig, hvor de varmer op til den kommende Superliga-sæson, hvor Ståle Solbakkens drenge skal forsøge at forsvare sidste sæsons mesterskab.

Opstarten i Østrig fik i dag sin begyndelse, da Løverne tørnede sammen med russiske Amkar Perm, og det startede glimrende for københavnerne.

Efter en svag første halvleg kom Solbakkens mandskab endelig i gang i anden halvleg, da tilbagevendte Danny Amankwaa gjorde det til 1-0.

Små ti minutter senere udbyggede kaptajn Thomas Delaney føringen til 2-0 mens Benjamin Verbic et minut før tid lukkede kampen med sin scoring til 3-0. I overtiden var Thomas Delaney tæt på at gøre det til 4-0, men hans forsøg fra midten af banen ramte desværre overliggeren.

FC Københavns næste kamp i Østrig er søndag, hvor man møder rumænske FC Astra Giurgiu.