FC København dominerede mod kinesiske mestre

FC København kunne sagtens have score flere mål, da holdet søndag vandt over de kinesiske mestre, Guangzhou Evergrande.

Superligaens førerhold ser ud til at have fundet melodien forud for den kommende Superliga-start.

FC København vandt nemlig en overbevisende 3-1 sejr over Guangzhou Evergrande, som blev kinesiske mestre i sidste sæson.

Der var blot spillet otte minutter, da Thomas Delaney kunne snitte en dødbold fra Ludwig Augustionsson i mål.

Ifølge FC Københavns Twitter-profil skabte holdet flere yderligere chancer i første halvleg, som burde have resulteret i mål.

Scoringen til 2-0 kom dog først efter 42 minutter, da Nicolai Jørgensen havde sidste fod på bolden.

Guangzhou Evergrande kom bedst ud efter pausen, hvor Zheng Long efter en frispilning i dybden kunne runde Robin Olsen i FCK-målet og reducere til 2-1.

Andreas Cornelius slog dog sejren fast for FC København, da han scorede kampens sidste mål med lidt under tyve minutter tilbage af kampuret.