FC Midtjylland - Esbjerg fb: Bedst og værst

FC Midtjylland både kunne og ville mest i kampen mod Esbjerg. Læs her, hvem der løb med opmærksomheden i opgøret.

FC Midtjylland - Esbjerg fB
1-0 Jim Larsen - 12'
2-0 Marco Larsen - 86'

Kampens bedste:

FC Midtjylland

Jim Larsen gjorde sig flere gange i opgøret positivt bemærket for FC Midtjylland. Første gang var da han steg til vejrs efter et hjørnespark og headede midtjyderne foran 1-0. Men kampen igennem var han med til at holde Esbjerg fB fra fadet, hvor han med stor ro og rutine sikkert tog sig af de trusler, som opstod.

Esbjerg fB

Det var svært at finde nogen i Esbjerg-trøjen som virkelig leverede varen i dag. Derfor falder valget på Martin Dubravka, som var medvirkende til, at FC Midtjylland ikke sendte Esbjerg hjem med et større nederlag i rygsækken. Målmanden hev flere fine redninger op mod Hassan, og var chanceløs ved midtjydernes to scoringer.

Kampens værste:

Esbjergs Casper Nielsen gjorde ikke meget væsen af sig mod FC Midtjylland. Den beskrivelse kan bruges om flere af Esbjergs spillere denne søndag eftermiddag, men Casper Nilsen måtte tage plads på bænken efter 45 minutters spil, da han efter første halvleg blev erstattet af Robin Söder.

Kampens detalje:

Esbjerg fB må hade at gæste MCH Arena. Omvendt må FC Midtjylland elske at have dem på besøg. Esbjerg har nemlig nu gæstet MCH Arena 10 gange i træk uden at få en sejr med derfra.