FC Midtjylland kom nemt til sejren i Aarhus

AGF kunne ikke stille meget op mod FC Midtjyllands offensiv, da det blev til en 3-0-sejr for midtjyderne.

FC Midtjylland vandt mandag aften med stensikre 3-0 over AGF på udebane i et opgør, hvor midtjyderne ikke mødte meget modstand på banen.

Allerede fra første færd var FC Midtjylland farlige i AGF-feltet, hvor Tim Sparv sparkede bolden op på armen af Morten Duncan Rasmussen, men dommerens fløjte forblev tavs. Dog var der ikke meget at stille op midt i første halvleg, da Jakob Poulsen løftede bolden perfekt og præcist ind i feltet, hvor Paul Onuacho nemt kunne dirigere bolden i mål.

AGF havde sine muligheder i første halvleg, men manglede effektivitet og coolness. Det så man blandt andet ved Amini, der brændte en friløber på Jesper Hansen, der i dag hentede et sjældent clean sheet.

I anden halvleg fortsatte FC Midtjylland deres dominans, og træværket reddede for AGF flere gange, som betød, at sejren kunne være blevet endnu større for midtjyderne. Et straffespark begået af Adama Guira blev sikkert omsat af Jakob Poulsen, og i overtiden kunne Marc Dal Hende gøre det til 3-0 tæt under mål, og så var krisesnakken ellers tilbage i det østjyske.

Tidligere på ugen tabte AGF med 0-1 mod 1. divisionsholdet Fredericia, og nu ramler de altså ind i endnu et dårligt resultat - og det sker blot en uge efter, man slog førstepladsen, FC Nordsjælland, med 2-1 på udebane.

FCM-sejren betyder, at de nu er på andenpladsen med ét point op til FCN, mens AGF er på 10. pladsen. I næste runde skal FC Midtjylland møde AaB på hjemmebane, mens AGF skal op mod oprykkerne fra Helsingør på udebane.