FC Midtjylland sejrede da Pusic vender tilbage fra skammekrogen med stil

FC Midtjylland var tilbage i Superligaen, hvor man slog Hobro med 2-0.

I midtugen havde FC Midtjylland præsteret klubbens måske største resultat nogensinde, da man slog Southampton ud af Europa League, men søndag var man tilbage i Superligaen, hvor Hobro ventede på MCH Arena.

Allerede efter 10 minutter var FC Midtjylland i front, da Martin Pusic headede FC Midtjylland i front efter et indlæg fra højreside.

Dog havde Hobro herfra et par mindre chancer, hvor blandt andet Maryon George havde et par forsøg på mål. Dog formåede Hobro ikke for alvor at komme igennem til noget stort, hvorfor stillingen ved pausen var 1-0 til værterne.

Til kampen mod Southampton var Pusic ikke med, men det var han så sandelig i dag. Østrigeren modtog efter 46 minutter bolden fra Tim Sparv inde i feltet, og angriberen tog et hurtigt træk ind i banen og sparkede bolden ind i fjerneste målhjørne med højrefoden.

Mod slutningen af kampen kom Mayron George igen frem til en stor chance, men costaricaneren gled, da han skulle til at afslutte i retning af Mikkel Andersen, der i dag vikarierede for Johan Dahlin.

Der skete ikke rigtigt mere i kampen, og FC Midtjylland var efter to uafgjorte kampe i Superligaen tilbage til den vanlige klasse.