FC Midtjylland stryger op på delt førsteplads efter sejr på Fyn

Med to sene scoringer af FC Midtjyllands Alexander Sørloth er midtjyderne nu helt deroppe, hvor det er sjovt.

FC Midtjylland havde til kampen mod OB valgt at spare en del spillere fra startopstillingen, og det var ikke hvem som helst med Jakob Poulsen, Kian Hansen og Alexander Sørloth på bænken. Alligevel lykkedes det at tage sejren med 2-0.

Det skete især efter indskiftningerne af netop Poulsen og Sørloth i anden halvleg, hvor der kom mere gang i den - og vupti. Så havde Sørloth sat hovedet på et indlæg, og FC Midtjylland kunne for en gangs skyld holde modstanderne fra at score i kampens slutning - hvad de ikke kunne mod hverken FCN og Apollon Limassol i de to seneste kampe.

Samtidig kunne de også se sig selv lukke kampen helt i overtiden, da samme Sørloth gjorde det til 2-0 i en omstilling, hvor OB'erne havde forsøgt at satse butikken og hente en sen udligning.

I første halvleg kunne det dog hurtigt være blevet en helt anden kamp. Spillerne på begge hold kastede sig rundt i vilde tacklinger, og særligt Tim Sparv legede med ilden i løbet af kampen - og derfor var det heller ikke underligt, at han kunne se sig selv blive skiftet ud i begyndelsen af anden halvleg for Jakob Poulsen.

OB's offensive vanskeligheder vidste sig da også denne gang, hvor det ikke blev til særlig mange forsøg på skud - og meget få testede Jesper Hansen i FCM-målet.

Med sejren er FCM nu oppe på en delt førsteplads i Superligaen, men de omkringliggende hold som FC Nordsjælland og Brøndby har stadig en kamp i hånden. OB derimod er på ottendepladsen.