FC Nordsjælland - Brøndby IF: Bedst og værst

Brøndby red stormen af sig og endte med at vinde 3-0 over FC Nordsjælland. Se her, hvem der køb med opmærksomheden i opgøret.

FC Nordsjælland - Brøndby IF: 0-3
0-1 - Thomas Kahlenberg - 56'
0-2 - Fredrik Semb - 65'
0-3 - Thomas Kahlenberg - 81'

Kampens bedste

FC Nordsjælland:
Anders Christiansen imponerede virkelig i kampens første 55 minutter , hvor han dominerede på FC Nordsjællands midtbane, mens han havde sidste fod på flere chanceskabende afleveringer. Gassen gik dog af ballonen efter scoringen, hvor han faldt ud af kampen ligesom resten af FC Nordsjælland-holdet.

Brøndby IF:
Thomas Kahlenberg satte sig i karakter, da det virkelig gjaldt. Han sendte først Nunez alene afsted mod målet, og få minutter senere, lavede han en assist til Elmanders 1-0-scoring, inden han selv satte kronen på værket ved at at heade brøndby på 3-0.

Kampens værste:
Det var egentlig ikke fordi Lorentzen var decideret dårlig. Men der mangler stadig meget hos FC Nordsjælland-spilleren som fik 62 minutter i benene i kampen mod Brødby. I løbet af den time gjorde han ikke meget væsen af sig, og der mangler stadig lidt i hans udfordringer og fart.

Kampens detalje:
Johan Elmander så ligeså tung ud som resten af Brøndby-holdet i første halvleg af opgøret mod FC Nordsjælland. Men han slog til, da han fik chancen, og dermed fik Johan Elmander scoret sit første mål for Brøndby siden sit skifte dertil.