FC Nordsjælland holdt igen FCK stangen i Farum

FC Nordsjælland tog igen-igen point hjemme mod FC København. Det var ellers nordsjællænderne, der bragte sig foran.

Søndag var det lige før, at vi endelig skulle se det første nederlag til mægtige FC København. Det blev dog 1-1 mellem FC Nordsjælland og de danske mestre i Farum.

FC Nordsjælland spillede over lange perioder af kampen lige op med mestrene, hvorfor det pludselig virkede realistisk, at hjemmeholdet ville kunne drille FCK’erne for alvor, da Emiliano Marcondes satte åbningsmålet ind i anden halvleg.

Det blev dog ved en kortvarig tanke, da Federico Santander få minutter efter satte det udlignende og kampens sidste mål i nettet. FCK har dog forsat ikke vundet i Farum siden 2013.

Med det ene point rykker FC Nordsjælland sig ikke ud af flækken og er fortsat på 10. pladsen i Superligaen, mens FC København på førstepladsen har 12 point ned til Brøndby på andenpladsen.