FCK besejrede endelig Randers på udebane

Uret skal skrues tilbage til 2012, før FC København kunne juble over en sejr i Randers. Lørdag eftermiddag lykkedes det for de forsvarende mestre at hente en udebanesejr.

Blot efter otte minutter fik FCK gang i sin cypriotiske angriber, Pieros Sotioriou, da han scorede sit første mål for løverne på et hjørnespark.

Målet opstod efter et overtag fra gæsterne og uden chance for Hannes Halldorsson i Randers-målet. Scoringen fandt sted efter et FCK-overtag, før Randers truede i den anden ende. Erik Johansson blundede i forsvaret, men desværre for hjemmeholdet omsatte Marvin Pourie ikke chancen til en udligning.

Frem mod pausen forsøgte hjemmeholdet at straffe københavnernes mange boldtab hos Michael Lüftner og Erik Johansson, men manglede skarpheden foran målet. Gregus testede Halldorsson, der på flot vis holdt stillingen på 0-1 kort før halvlegen.

Randers-mandskabet fik mere fat i kampen efter pausen, mens angrebsparret oppe foran ikke kunne snyde Robin Olsen i gæsternes mål. Bedst som værterne var ved at indhente FCK slog FCK kontra, før Pavlovic udbyggede føringen til 0-2.

Usikkeheden fortsatte hos gæsterne, men ingen af de offensive RFC-profiler havde taget målnæsen i brug under lørdagens Superliga-kamp. Sotiriou lukkede for opgøret med afslutningen til 0-3.