FCK som man kender dem: Maste Silkeborg i løvens hule

FC København tog en flot sejr på 4-0 over Silkeborg i lørdagens Superliga-kamp, hvor de for alvor igen ligner holdet fra sidste sæson.

Man skulle tro, at FC København lørdag og FC København i starten af sæsonen er to helt forskellige hold, men det er det jo som bekendt ikke. Holdet ser bare ud til at være kommet i gear, og det så man, da de slog Silkeborg med 4-0 uden de store problemer.

Silkeborg var op til kampen kommet i en 3-4-3-opstilling, men den gik SIF-træner Peter Sørensen væk fra igen, da FCK's venstreside to gange havde drevet gæk med især Jens Martin Gammelby, der havde det svært på sin wingback.

De to scoringer blev sat ind af Benjamin Verbic, der nu er på fem scoringer i denne sæson. Begge indenfor få minutter i første halvleg. Derefter gik Silkeborg tilbage til at spille med fire mand i bagkæden, men i anden halvleg skulle der heller ikke gå lang tid før FCK igen var farlige.

En bold frem til Andrija Pavlovic var, hvad der skulle til, og så kunne serberen gøre det til 3-0, og imod kampens slutning kunne indskiftede Rasmus Falk gøre det til 4-0, og så var den kamp ellers lukket, hvis ikke den allerede havde været det ved halvleg.

Silkeborg havde nemlig haft muligheden for at snyde FCK'erne i kampens begyndelse, da først Sammy Skytte og dernæst Marc Rochester ramte træværket. Begge forsøg skete indenfor de første syv minutter. Men lige ved og næsten vælter som bekendt ingen mand af hesten.

Undervejs i kampen kunne Ståle Solbakken også bruge tid på at sende nogle lidt nyere ansigter ind. Der blev derfor både god tid til Carlo Holse og nyindkøbet fra FCM, Martin Pusic. Sidstnævnte kom frem til en stor chance, men det blev ved 4-0.

Med sejren er FC København nu oppe på andenpladsen med to point op til FC Nordsjælland, mens Silkeborg er på 10. pladsen inden de resterende kampe i Superligaen spilles søndag og mandag. I næste runde skal FCK møde Lyngby, og Silkeborg skal op mod FC Nordsjælland.