FCN udraderede Silkeborg

Silkeborg fik ikke et ben til jorden, da de tabte 5-0 til FC Nordsjælland i fredagens sene Superliga-opgør.

Der var på forhånd lagt op en tæt kamp, da Silkeborg og FC Nordsjælland mødtes i en duel om at følge med konkurrenterne i kampen om de sidste pladser i mesterskabsslutspillet.

Det stod dog hurtigt klart, at FC Nordsjælland ikke havde tænkt sig at lade Silkeborg tage fra Farum med point. Fra starten af satte nordsjællænderne sig på spillet, hvilket mundede ud en scoring efter 21 minutter da Donyoh helflugtede bolden ind bag Thomas Nørgaard i Silkeborg målet.

17 minutter efter sender Lobotka en tværaflevering fra midten af banen til Mads 'Mini' Pedersen, som hurtigt sender bolden ind til Marcondes, som kommer stormene ind i feltet og med en stiv tå sender bold i mål.

SIlkeborg kom bedre ud til anden halvleg, hvor de lykkedes med at komme længere frem på banen, men efter en times spil gik det stærkt. På bare 9 minutter scorede FC Nordsjælland 3 mål, og afgjorde dermed kampen fuldstændigt.

Først var det Dennis Flinta, som måtte lide den tort at lave selvmål, dernæst fulgte Donyoh med sit andet mål, og Marcus Ingvartsen trop med scoringer til henholdsvis 4- og 5-0.

I slutminutterne lykkedes det for Silkeborg at få bolden fumlet over stregen ved Rubio Rubin, men det var ikke mere end et trøstemål.

Med sejren er FC Nordsjælland nu et point fra mesterskabsslutspillet, hvor Randers indtager sjettepladsen efter deres pointdeling mod AGF.