Flyvende Falk gjorde det igen

Det var OB, der havde bolden mest, og i overtiden formåede de at vinde 2-1 på et flot Rasmus Falk-mål.

Esbjerg kom godt fra start i opgøret, og der var allerede fare på fære i kampens første første minutter, men OB's defensiv fik afværget faren.

De første 15 minutter forløb hovedsageligt med hjemmeholdet på bolden, men de formåede ikke rigtigt at skabe chancer.

Det gjorde Esbjerg dog, da Leon Jessen efter 20 minutters spil forsøgte sig med et skud på mål. Afslutningen var dog helt skæv, og endte for fødderne af Nicki Bille, som meget let kunne sende bolden i kassen til udebane-føring efter 20 minutter.

OB's spil i første halvleg var generelt svagt, og der var langt fra det chanceskabende spil, dagens værter viste i seneste hjemmekamp mod FC Midtjylland, hvor specielt Rasmus Falk var imponerende. På grund af dette måtte de gå til pause med 1-1.

Det virkede dog til, at Kent Nielsen i pausen havde givet hjemmeholdets trup en ordentlig omgang verbal svinestreg, for holdet kom stærkt ud til anden halvleg.

Det bar frugt efter tre minutter spil af anden halvleg, da Mikkel Desler lagde et flot indlæg ind i pandebrasken på Rasmus Festersen, der scorede i tredje kamp i træk og dermed er alene på andenpladsen på topscorerlisten, der dog toppes noget suværent af AaB's Lukas Spalvis.

Målet førte til en række af OB-chancer, blandt andet til Mathias Greve, Kenneth Zohore og Mikkel Desler, men ingen af tilnærmelserne gik forbi Dubravka og i mål.

Resten af anden halvleg forløb i OB-dominans, men som i første halvleg manglede den sidste aflevering for alvor hos hjemmeholdet, der havde flere forsøg på Martin Dubravkas mål.

I slutminutterne gjorde Rasmus Falk det dog endnu en gang - og med et flot chip hen over Martin Dubravka gjorde Rasmus Falk det til 2-1. Fabelagtigt mål.