Greko sænkede sin tidligere klub i Haderslev

Sønderjyske slog søndag Brøndbys reservespækkede mandskab med 3-0.

Det var en kamp, der tydelig bar præg af dens manglende pointmæssige betydning, som udspillede sig i Haderslev søndag.

Begge hold kom offensivt ind til kampen, og de første minutter bød på chancer i begge ender.

Ingen af holdene lykkedes dog med at få prikket bolden i kassen.

Efter pausen bølgede kampen stadig frem og tilbage, men efter 60 minutter kom der hul på bylden.

Sønderjyskes Zinckernagel sendte et indlæg lige ind i panden på Greko, der pandede hjemmeholdet foran mod sin tidligere klub.

Greko var tæt på nok engang, da han efter 82 minutter sparkede bolden på overliggeren.

Efter 89 minutter var han på spil igen, da han i en kontra fik serveret bolden i fødderne af Troels Kløve. Fra kanten af det lille felt kunne Greko sikkert sparke 2-0 målet i kassen.

3-0 målet kom også. Og igen var målscoreren Greko, der dukkede op bagerst i feltet på et indlæg og headede bolden mod mål. Keeperen reddede i første omgang, men returen sparkede Greko selv i mål.

Værd at bemærke var også debuten til Brøndbys 16-årige Magnus Warming, der slår rekorden som den yngste Brøndbyspiller i Superligaen.