Hårdt trængte Hobro hentede et point i Haderslev

SønderjyskE var bedst i mødet med Hobro, men hjemmeholdet formåede ikke at omsætte overtaget til mål mod et hårdtslidende Hobro-mandskab.

SønderjyskE dominerede kampen mod Hobro, og trods et tidligt føringsmål måtte Lars Søndergaards hold nøjes med det ene point mod Superligaens nummer to. Mads Hvilsom stod for en tidlig udligning, mens anden halvleg blev en taktisk og langt mere forbeholden affære.

Især i kampens indledning var det var pænt med chancer til SønderjyskE. Daniel Jensen skød snært forbi efter otte minutter, men lige efter var gæsternes Emil Berggren dog tæt på bringe Hobro i front med en hovedstødschance tæt inde på mål.

Men hjemmeholdet var unægteligt farligere: Efter 12 minutter modtog Tommy Bechmann bolden midt på banen og løb op mod Mads Justesen, som SønderjyskE-angriberen fikst driblede forbi og kanonerede bagefter bolden i mål med et velplaceret skud.

SønderjyskE havde i det hele taget godt styr på Hobro i kampens første halvleg. Men ud af det blå slap Quincy Antipas igennem på højrekanten med et godt dybdeløb, og herfra lagde han et hårdt indlæg ind til Mads Hvilsom, som bragte oprykkerne på 1-1 med en uortodoks brystkassescoring.

I anden halvleg begyndte de to hold at indstille sig mere på hinanden. De to hold stillede sig således mere defensivt an, og nænnede på den måde hinanden mindre plads.

SønderjyskE var dog fortsat det mest toneangivende mandskab, men de fleste forsøg kom fra distancen og indlæggene manglede intensitet.

Silas Songani havde mange god løb ned ad højrekanten, men hver gang var det som om at den sidste præcision manglede – både i opspil og i afslutningerne og selvom det førte til et par sporadiske forsøg fra Marvin Pourié og et sidste farligt forsøg fra Bojan Golubovic, så kunne et presset Hobro-mandskab til sidst ånde lettet op og glæde sig over at få det ene point med fra Haderslev.