Hobro sejrer knebent

Skive lagde græs til en testkamp mod Hobro, hvor gærsterne kunne tage hjem med en smal 1-0 sejr i baggagen.

Mens sæsonen første træningskamp resulterede i en 10-0 sejr mod en række udvalgte spillere fra Als og omegen, så var sæsonens anden træningskamp knap så målrig for Hobro IK.

Superligaoprykkerne sad på spillet gennem hele kampen, og var også det hold, som kom frem til de største chancer, hvor nyhvervelserne Edgar Barbayan og Vito Hammershøy-Mistrati bed fra sig.

Ingen af holdende formåede at score i første halvleg, og derfor var stillingen ved pausen 0-0.

Hobro fortsatte sin dominans i anden halvleg, og efter 52 minutter var Hobros norske angirber, Pål Alexander Kirkevold, tæt på et føringsmål, men måtte se sin akrobatiske aflsutning gå forbi. Kort efter fik han alligevel bolden i mål, da han to minutter efter sparkede et indlæg fra Jesper Bøge i kassen til 1-0.

Også Seejou King, som normalt spiller i Sporting Lissabon kom på banen. Han træner i øjeblikket med hos Hobro, som ser ham an.

Der kom ikke flere mål i kampen, og dermed vandt Hobro en kneben sejr i Skive.