Hobro-træner: Vi burde have fået point mod Brøndby

Indsatsen var til mindst ét point mod Brøndby IF, mener cheftræner Thomas Thomasberg, der ærgrer sig over det sene afgørende mål.

Stadionuret i Hobro nærmede sig de 90 minutter, og der stod stadig 1-1 mellem hjemmeholdet og Brøndby IF søndag aften, da Kamil Wilczek pludselig dukkede op. Helt fri på bagerste stolpe prikkede angriberen sejrsmålet i nettet.

Lige så stor glæde, som det skabte hos gæsterne, lige så stor ærgrelse fyldte det Hobros cheftræner, Thomas Thomasberg, med. Han mener, at hans hold lige så godt kunne have fået mindst det ene point, det lå til at få, før Wilczek afgjorde kampen.

- Det er en tung og træls følelse at stå med. Vi skulle have haft point med fra opgøret, og undervejs lå vi til at tage tre point, siger Thomasberg ifølge Ritzau.

Hobro lå til at tage tre point, efter Superliga-topscorer Pål Alexander Kirkevold havde omsat et straffespark i det 42. minut, indtil Benedikt Röcker kom først på et hjørnespark og reducerede for Brøndby 20 minutter inde i anden halvleg.

Havde Hobro holdt fast i sejren, ville holdet have lagt sig op på siden af FC Nordsjælland på førstepladsen i Superligaen. I stedet gik de tre point altså til Brøndby, der nu indtager andenpladsen. Den kan FC Midtjylland dog overtage, hvis holdet besejrer AGF i rundens sidste kamp mandag aften.