Højdepunkter: Randers fik længe ventet sejr mod Horsens

Se højdepunkterne fra Randers' 2-0-sejr over Horsens.

Superligaens nedrykningsspil har været genstand for en forventning om stor dramatik og spænding, men allerede nu ser det ud til, at en del af gruppe 1 allerede ligger fast.

I går vandt Randers nemlig 2-0 over Horsens og ligger derfor nu i en fantastisk position for at sikre sig overlevelse.

Allerede fra kampens start kom Randers stærkt ud og dominerede Horsens, hvorfor kronjyderne kom frem til flere chancer.

Det udmøntede sig i, at Randers kom foran efter 23 minutter. Viktor Lundberg lagde en følt inderside ind i feltet, hvor Marvin Pourié kom springende ind og sendte bolden direkte op i nettaget.

Herefter forblev kampbilledet stort set det samme, men Horsens kom også frem til nogle små muligheder, uden at de for alvor blev en reel trussel.

Randers stillede sig længere og længere ned på egen banehalvdel, som minutterne gik i forsøget på at forsvare sejren hjem, men Horsens formåede ikke at udnytte dette på trods af et massivt spilovertag den sidste del af kampen.

I stedet blev Marvin Pourié i en omstilling spillet fri og kunne smide bolden ind i et tomt mål.

Dermed kom Randers fra kampen med tre point og ligger fortsat i toppen af puljen med 37 point, mens Horsens på tredjepladsen har 30 point, to point færre end andenpladsen OB.

Se højdepunkterne fra kampen øverst i denne artikel.