Højdepunkter: Se eller gense Brøndbys sejr over Hobro i skoven

Hvis du ikke lige fik det hele med fra Brøndbys kamp mod Hobro, så har du muligheden for at få det vigtigste med her.

Brøndby hentede søndag aften en sejr på 2-1 over Hobro på udebane, hvor man skulle helt hen til sidste minut af den ordinære spilletid før polske Kamil Wilczek kunne sende bolden i mål efter et oplæg fra Kasper Fisker.

Forinden skulle Brøndby dog igennem en del modstand, hvor en række brændte chancer gjorde det svært for dem at holde modet oppe. I første halvleg var de tæt på at smide det hele væk, da først Pål Kirkevold havde scoret på straffespark, hvorefter Hobro kunne have bragt sig foran med 2-0. Dog "reddede" Quincy Antipas bolden på stregen.

I anden halvleg fik Benedikt Röcker Brøndby tilbage i kampen efter et hjørnespark, og så var det altså Wilczek, der kunne sikre sejren for Brøndby til allersidst.

Du kan se alle de vigtigste højdepunkter fra kampen nedenfor.