Højdepunkter: Se FC Midtjylland gennembanke AGF

Der var midtjysk målfest i Aarhus mandag aften, da FCM vandt 3-0 over AGF.

FC Midtjylland fik mandag aften en flot sejr på 3-0 over AGF på udebane i en kamp, hvor midtjyderne nok kunne have vundet meget større. Udover målene var der blandt andet forsøg på træværket, og i den anden ende havde AGF'erne svært ved at blive farlige.

FC Midtjylland kom foran med 1-0 i midten af første halvleg, da Jakob Poulsen lagde bolden ind i feltet, hvor Aarhus-forsvaret havde svært ved at dæmme op for den tårnhøje Paul Onuacho, der nemt kunne heade Ulvene i front.

I anden halvleg skulle der et kontroversielt straffespark til for, at FC Midtjylland kom yderligere i front, da Guira nedlagde Tim Sparv i feltet. Og fra de 11 meter var der ingen rysten på hånden for Jakob Poulsen, som scorede og jublede ved at hoppe i springgraven.

Det sidste mål kom i overtiden, da Marc Dal Hende fik skrabet bolden det sidste stykke ind over målstregen, og så kunne FCM-fansene ellers give den gas.