Højdepunkter: Se Hobro trylle sig til udligning

Samarbejdet mellem Vito Hammershøy-Mistrati og Pål Kirkevold var exceptionelt, og det kunne ses med målet til 1-1 for Hobro IK.

En svær anden halvleg for AaB kom til syne, hvorimod Hobro virkede til at være oven på. Foruden et smart chip fra Kasper Risgård i første halvleg, viste Pål Kirkevold, hvordan man med den rette portion selvtillid og flair kan banke sit hold tilbage på sporet.

Også Vito Hammershøy-Mistrati så ganske skarp ud, da han blev noteret for sin smarte hæl-assist til Pål Kirkevold. I begge ender viste angriberne, at målmanden kan snydes med manér - selvom Hobro må menes at være mest skuffede oven på mandagens uafgjorte resultat. Dermed fik Hobro slået skår i AaB's forhåbninger om holdets første sejr i Superligaen.

Målene samt højdepunkterne kan ses i videoen oven for.