Horsens sensationelt ud af DBU Pokalen

AC Horsens tabte onsdag aften med 1-0 til Holbæk H&I.

Kampen var meget chanceløs, men i de døende minutter af første halvleg havde Danmarksserie-mandskabet Holbæk kampens hidtil bedste forsøg, da hjemmeholdet ramte stolpen.

Farligere blev det dog ikke, og så kunne de to hold gå til pause 0-0.

Efter pausen fik vi så et mål i Holbæk, da Delphin Tshiembe satte panden på et indlæg, men midtbanespilleren var offside, og målet blev derfor annulleret.

I stedet for endte bolden i Horsens-målet få minutter senere. Efter flot kombinationsspil i højre side efter en dårlig clearing bragte Mikkel Adamsen nemlig hjemmeholdet i front med 1-0.

Målet tvang Superliga-mandskabet længere frem, og særligt Vejle-lejesvenden Oliver Drost fik tilkæmpet sig et par gode muligheder.

Horsens fortsatte presset og i kampens døende minutter havde gæsterne også et hovedstødsforsøg på overliggeren.

Ind ville bolden dog ikke, og så kunne Holbæk stå for DBU Pokalens første store overraskelse med en 1-0 sejr over AC Horsens.