Ineffektive Randers kunne ikke knække Hobro

Der var lagt op til lokalbrag, da Hobro gæstede Randers i en af torsdagens tidlige Superliga-kampe.

To røde kort blev uddelt sidst Hobro og Randers mødtes. Det var på Hobros hjemmebane, men i dag skulle tingene foregå i Randers, hvorfor hjemmeholdet var smalle favoritter i opgøret, hvor de både havde hjemmebanefordel og statistikkerne med sig, i og med at de endnu ikke havde tabt til sæsonens overraskelse.

De første 20 minutter var dog ganske uinteressante. Kampen bød ikke på mange chancer, men nærkampene var der derimod nok af.

Først i det 24. minut kom Randers i gang, og satte et massivt pres mod Hobro-målet. Mikael Ishak fik bolden i nettet, men målet blev dømt offside, og dermed måtte hjemmeholdet lede videre efter føringsmålet.

Randers fortsatte det massive pres og efter 27 minutter hamrede Alexander Fischer en kanon af et skud afsted mod Jesper Rask i Hobro-målet. Rask var dog helt klar med de skarpe reflekser og reddede flot det knaldhårde skud, som havde retning mod det øverste målhjørne.

Gæsterne var altså mere end almindeligt heldige, at komme til pause med 0-0. Mere kunne de dog heller ikke forlange, eftersom at de ikke havde haft et eneste skud mod mål.

Det voldsomme Randers-pres fortsatte i anden halvleg og allerede to minutter inde i halvlegen sparkede Baye Djiby-Fall endelig Randers i front - troede han. Endnu en gang blev Randers' mål dømt offside, hvorfor Hobro på mirakuløs vis stadig var med i kampen.

Og det udnyttede de. Topscorer Mads Hvilsom fik stukket bolden afsted, og på udeholdets første chance i kampen, sparkede angriberen Hobro ganske ufortjent i front efter en times spil.

Det resulterede i at Randers blot øgede deres pres mod Hobro-defensiven, og flere gange var det tæt på, at de udlignede, men det lykkes simpelthen ikke. Randers kunne ikke knække Hobro, og må derfor se Hobro rykke tre points tættere på dem selv. Dermed holder Hobro sig i bronzevarmen, og har stadig mulighed for at hente en tredje- eller fjerdeplads i ligaen. Lige nu ligger de dog på en femteplads - tre points under Randers.