Izunna på tavlen i sikker OB-sejr

Izunna Uzochukwo scorede det sidste mål, da OB besejrede HB Køge med 3-0. Randers vandt 5-0 over AC Horsens.

I kulde og blæst tørnede HB Køge og OB fredag middag sammen i en testkamp i Herfølge, og det blev et opgør, hvor OB hurtigt viste forskellen på Superliga og 1. division. Fynboerne vandt således opgøret med de sikre cifre 3-0.

OB var foran 1-0 ved halvtid takket være en scoring af midtbanemanden Azer Busuladzic. Samme Busuladzic lod sig udskifte i pausen til fordel for OB's nyerhvervelse Izunna Uzockukwo, der kom til at spille en nøglerolle senere i kampen.

Først blev det dog 2-0 til OB, da HB Køge var uheldig at lave selvmål efter et hjørnespark. I de døende minutter var det så, at Izunna stemplede ind i sin nye klub, da han gjorde det til slutresultatet 3-0.

Randers FC var også i aktion denne fredag, og kronjyderne vandt 5-0 over AC Horsens. Målene blev sat ind af Kasper Fisker, Jonas Borring, Viktor Lundberg, Pavel Parzysek og prøvespilleren Ognjen Mudrinski.